Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2009

Υπόμνημα Χρηστού Α. Κατσαρού προς τον αξιότιμο Πρωθυπουργό κ. Παπανδρέου Γεώργιο & στην Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ

15 Οκτώβριου 2009

Υπόμνημα
Κατσαρού Χρήστου του Ανδρέα κατοίκου Λιβάδια Σερρών να συσχετιστεί στην Α2009/325α Δικογραφία κατά παντός υπεύθυνου που σχηματιστικέ από την αναφορά μου στον Πρόεδρο του Νομαρχιακού Συμβουλίου Σερρών με πρωτόκολλο 14/8-1-2009 & 20/13-1-2009 &
Κοινοποιείτε:
Στον πρωθυπουργό Γεώργιο Παπανδρέου και στην Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ
(δια της Επιμελήτριας ανήλικων Σερρών κυρία Ελένη Ευστρ. Χατζηβασιλείου)


Εκμετάλλευση, Παραμέληση και η έκθεση σε κίνδυνο, Σεξουαλική κακοποίηση, Σωματική κακοποίηση


Αυτό λέγεται ΑΝΘΡΩΠΙΑ.
Έχεις δύο επιλογές..
Τι θα έκανες εσύ; Θα διάλεγες, σίγουρα..

Μην κοιτάξεις για κάτι αστείο σ’ αυτό το παράδειγμα, δεν υπάρχει, μα διάβασέ το.
Η ερώτηση είναι: Θα έκανες την ίδια επιλογή ;
Σε ένα δείπνο, για φιλανθρωπικό σκοπό, ενός σχολείου για παιδιά με ειδικές ανάγκες, ως πατέρας τις Ανδριάνας διηγήθηκα το παρακάτω παράδειγμα, που δεν θα το ξεχάσει κανείς από όσους το άκουσαν εκείνη τη μέρα.

Στον Παιδικό Σταθμό Κερκίνης η Ανδριάνα στο κέντρο της φωτογραφίαςΜετά την τελετή, έκανα μια ερώτηση.
“Όταν η φύση δεν παρεμποδίζεται από εξωτερικές επιρροές, όλα γίνονται τέλεια.
Ακόμα η κόρη μου, η Ανδριάνα, δεν μπορεί να μάθει τα πράγματα όπως τα άλλα παιδιά. Δεν μπορεί να καταλάβει τα πράγματα όπως τα άλλα παιδιά. Πού είναι η φυσική τάξη των πραγμάτων στην κόρη μου;”
Όλοι στην αίθουσα αναρωτιόνταν σιωπηλά και γεμάτοι απορία.
Ος πατέρας συνέχισα.
“Όταν ένα παιδί σαν την Ανδριάνα που είναι πνευματικά ανάπηρο, έρχεται στη ζωή, η ευκαιρία να καταλάβεις την αληθινή ανθρώπινη φύση είναι, το πώς οι υπόλοιποι άνθρωποι θα συμπεριφερθούν σ’ αυτό το παιδί.”
Και αφηγήθηκα το παρακάτω παράδειγμα, που θα σας παρακαλέσω θερμά να διαβάσετε μέχρι το τέλος του..
Η Ανδριάνα κι εγώ, περάσαμε έξω από ένα πάρκο, όπου κάποια κορίτσια που γνώριζαν την Ανδριάνα, έπαιζαν μπέιζμπολ.
Η Ανδριάνα με ρώτησε, “μπαμπά, νομίζεις ότι θα μ’ αφήσουν να παίξω μαζί τους;”
Εγώ ήξερα ότι τα περισσότερα κορίτσια, δεν θα ήθελαν κάποια σαν την Ανδριάνα στην ομάδα τους.
Μα ήξερα, και καταλάβαινα σαν πατέρας, ότι αν τις δινόταν η ευκαιρία να παίξει, θα τις έδινε πολύ μεγάλη χαρά και επίσης ένα αναγκαίο αίσθημα ένταξης, μαζί με κάποια εμπιστοσύνη που θα γινόταν αποδεκτή από τα άλλα παιδιά, παρά την αναπηρία τις.
Πλησίασα λοιπόν ένα από τα παιδιά, και το ρώτησα χωρίς βέβαια να περιμένω και πολλά, αν η Ανδριάνα θα μπορούσε να παίξει μαζί τους.
Το κορίτσι κοίταξε γύρω τις σαν να ζητούσε κάποια υποστήριξη, μα στο τέλος απάντησε, “χάνουμε έξι γύρους, και το παιχνίδι είναι στον όγδοο γύρο. Γιατί όχι, μπορεί να παίξει στην δική μας ομάδα, και θα προσπαθήσουμε να την βάλουμε να παίξει στον επόμενο γύρο, να αποκρούσει τις βολές αν το θέλει.
Η Ανδριάνα πήγε με δυσκολία μέχρι τον πάγκο της ομάδας, για να φορέσει την μπλούζα της ομάδος. Την παρακολουθούσα με μάτια δακρυσμένα και μια θέρμη στην καρδιά μου.
Τα κορίτσια της ομάδας, είδαν την χαρά μου, που την αποδέχτηκαν στην ομάδα τους.
Στο τέλος του όγδοου γύρου, η ομάδα τις Ανδριάνας νικούσε μερικούς πόντους, αλά ήταν ακόμη πίσω τρείς πόντους για να κερδίσουν τον γύρο.
Στην αρχή του ένατου γύρου, η Ανδριάνα έβαλε το γάντι και έπαιξε δεξιά στο γήπεδο.
Αν και οι μπαλιές δεν ήρθαν προς την κατεύθυνσή τις, έδειχνε ενθουσιασμένη, δείχνοντας την χαρά τις, και μόνο που βρισκόταν εκεί, χτυπώντας όλο χαρά τα χεράκια τις.
Το χαμόγελό τις ήταν από το ένα αυτί στο άλλο, όταν με κοίταζε που την χαιρετούσα από την εξέδρα.
Προς το τέλος του ένατου γύρου, η ομάδα τις Ανδριάνας πήρε κι άλλους πόντους.
Με δύο παίκτριες έξω, και τρείς έξω από την βάση, οι πιθανότητες να κερδίσει γύρους, ήταν κοντά στην βάση, και η Ανδριάνα καθορίστηκε σαν η επόμενη για να αποκρούσει τις βολές.
Σ’ αυτό το κρίσιμο σημείο, αναρωτήθηκα αν θα αφήσουν την Ανδριάνα να δοκιμάσει να αποκρούσει, και να χάσουν τις πιθανότητες να κερδίσουν το παιχνίδι.
Για μεγάλη μου έκπληξη, ..την άφησαν!
Όλοι γνωρίζανε ότι ήταν αδύνατον να χτυπήσει η Ανδριάνα την μπάλα, τη στιγμή που δεν ξέρει καν, πώς να κρατήσει κατάλληλα το ρόπαλο, πόσο μάλλον να στοχεύσει την μπάλα.
Εντούτοις, η Ανδριάνα πήρε θέση.
η αντίπαλος παίχτρια, που πετάει την μπάλα, αναγνώρισε ότι η ομάδα τις Ανδριάνας έβαλε την νίκη του παιχνιδιού σε δεύτερη μοίρα, για να δώσουν την ευκαιρία στο παιδί αυτό, να χαρεί αυτήν τη στιγμή, γι αυτό και ήρθε πιο κοντά, προσπαθώντας να την βοηθήσει να τα καταφέρει ρίχνοντας την μπάλα απαλά στην Ανδριάνα.
Στην πρώτη προσπάθεια, η Ανδριάνα κούνησε αδέξια το ρόπαλο και αστόχησε.
Η αντίπαλος παίκτρια, ήρθε ακόμη πιο κοντά τις λίγα βήματα, για να τις πετάξει ακόμη πιο απαλά την μπάλα. η Ανδριάνα κούνησε πάλι αδέξια το ρόπαλο, μα αυτή τη φορά βρήκε τυχαία την μπάλα, στέλνοντάς την πολύ κοντά, και μάλιστα σε μια αντίπαλο.
Το παιχνίδι τώρα, κανονικά θα είχε τελειώσει.
Η αντίπαλος όμως, σήκωσε την μπάλα, και, ενώ θα μπορούσε να την πετάξει στην πρώτη βάση, βγάζοντας την Ανδριάνα έξω από το παιχνίδι, πέταξε επίτηδες την μπάλα πολύ ψηλά, πάνω από το κεφάλι τις συμπαίκτριας τις, και μακριά κι από τους άλλες συμπαίκτριες τις.
Όλοι στις εξέδρες, και από τις δύο ομάδες, άρχισαν να φωνάζουν, “Ανδριάνα τρέξε στην πρώτη βάση, τρέξε, τρέξε…”
Ποτέ στη ζωή τις η Ανδριάνα δεν έτρεξε τόσο μακριά, μα έφτασε στην πρώτη βάση γεμάτη ενθουσιασμό και με ορθάνοιχτα από χαρά μάτια, κοιτώντας γύρω τις απορημένα και σαστισμένα, να καταλάβει τι άλλο πρέπει τώρα να κάνει…
Η εξέδρα συνέχισε τότε, “Ανδριάνα, τρέξε στη δεύτερη βάση, Ανδριάνα τρέξε..τρέξε..”
Με την ανάσα κομμένη και άτσαλα, έτρεξε προς τη δεύτερη βάση. Μέχρι όμως να φτάσει η Ανδριάνα στη δεύτερη βάση, η δεξιά αντίπαλος είχε ήδη πιάσει την μπάλα.
Ήταν η μικρότερη της αντίπαλης ομάδας, και είχε πλέον όλη την ευκαιρία, να γίνει η ηρωίδα της ομάδας της.
Θα μπορούσε να πετάξει την μπάλα στην συμπαίκτρια της δεύτερης βάσης, όπου θα έβγαζε έξω την Ανδριάνα, μα κατάλαβε τις προθέσεις τις συμπαίκτρια της που έριχνε τις βολές, και την έριξε ψηλά, προς την συμπαίκτρια της τρίτης βάσης.
Η Ανδριάνα έτρεξε προς την τρίτη βάση σαν ξετρελαμένη, καθώς οι παίκτριες της ομάδας της
έτρεξαν κι εκείνες προς τη βάση.
Όλοι φωνάζαμε, “Ανδριάνα, Ανδριάνα, Ανδριάνα!!!”
Η Ανδριάνα έφτασε στην τρίτη βάση, αλά με την κρυφή βοήθεια της αντίπαλου παίχτριας της τρίτης βάσης, η οποία σταμάτησε να τρέχει να προλάβει την μπάλα, για να δείξει στην Ανδριάνα την σωστή κατεύθυνση, το πού ήταν η τρίτη βάση, λέγοντάς την “από δώ, από δώ Ανδριάνα..”
Καθώς η Ανδριάνα πέρασε από την τρίτη, τα κορίτσια και των δύο ομάδων και οι θεατές στις εξέδρες, ξεσηκώθηκαν φωνάζοντας “Ανδριάνα, τρέξε στη βάση ένα τώρα, τρέξε στη βάση ένα..”
Η Ανδριάνα έφτασε στη βάση, πάτησε στον βατήρα, κερδίζοντας το παιχνίδι, και όλοι την ζητωκραύγασαν σαν την ηρωίδα, που βοήθησε να νικήσει η ομάδα.
Εκείνη την ημέρα, συνέχισα με δάκρυα ως πατέρας, τα κορίτσια και από τις δύο ομάδες, και ο κόσμος στις εξέδρες, βοήθησαν να φέρουν ένα κομμάτι αληθινής αγάπης και ανθρωπιάς σ’ αυτόν τον κόσμο, να δώσουν χαρά σε μια ψυχούλα, που τόσο την λαχταρούσε και που τόσο την είχε ανάγκη.
Η Ανδριάνα δεν τα κατάφερε μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, ΄΄πέθανε (μέσα σε εισαγωγικά το πέθανε διότι δεν τα παίρνει )'' εκείνο τον χειμώνα, χωρίς όμως να ξεχάσω ποτέ, πώς ήταν η “ηρωίδα” που με έκανε τόσο χαρούμενο εκείνη την ημέρα, και την χαρά που έδωσε στην μητέρα μου, και που με δάκρυα την αγκάλιασε την μικρή της ηρωίδα σαν πήγαμε σπίτι.

Η μητέρα μου Ελευθερία Κ. Κατσαρού με την ΑνδριάναΚαι τώρα, ..κυρίες, …κύριοι, …ο επίλογος..

Υπάρχουν χιλιάδες δικογραφίες που στέλνονται καθημερινά στους εισαγγελείς ανήλικων χωρίς δεύτερη σκέψη.
Μα όταν πρόκειται για ιστορίες που έχουν να κάνουν με επιλογές ζωής, οι άνθρωποι διστάζουν.
Το ακατέργαστο, το χυδαίο, και συχνά άσεμνο, περνάει ελεύθερα μέσω του κυβερνοχώρου, αλλά η δημόσια συζήτηση για την ευπρέπεια, πάρα πολύ συχνά καταστέλλεται, ακόμη και στα σχολεία η και τους εργασιακούς χώρους μας.
Εάν σκέφτεσαι να προωθήσεις αυτό το υπόμνημα μου , πιθανότατα θα κάνεις ίσως επιλογή, στα άτομα στα οποία θα το στείλεις.... Διαβάστε περισσότερα
Θεωρώ προσωπικά πως ανήκω στα άτομα, που πιστεύουν πως μπορούν να κάνουν τη διαφορά.
Όλοι έχουμε χιλιάδες ευκαιρίες στην καθημερινή μας ζωή, να καταλάβουμε την φυσική τάξη των πραγμάτων.
Τόσες πολλές, φαινομενικά τετριμμένες αλληλεπιδράσεις μεταξύ δύο ανθρώπων, μας δίνουν μια επιλογή:
Περνάμε κατά μήκος ενός μικρού σπινθήρα αγάπης και ανθρωπιάς;
ή παραβλέπουμε κάθε ευκαιρία, αφήνοντας αυτόν τον κόσμο ακόμη πιο κρύο;
Ένας σοφός είπε κάποτε, “κάθε κοινωνία κρίνεται, από το πώς μεταχειρίζεται τους πιο αδύναμους ανάμεσά της”
χαμογέλα!!! …μας παρακολουθούν παιδιά.


Όποιος & όποια θέλει μπορεί να λάβει πληροφορίες από την ΚΑΤΕΡΙΝΑ Π. ΣΤΑΜΑΤΙΚΑ ΨΥΧΟΛΟΓΟ-ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟ για την αντιμετώπιση της δυσλεξίας και των μαθησιακών και συναισθηματικών δυσχερειών Bachelor ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ, Master ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΝΤΙΑΝΑ ΗΠΑ. ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. και τηλ. 2310260275 &6973704475 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΥ ΕΧΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΑΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΦΟΡΕΑ.

Η ψυχολόγος Ειδική Παιδαγωγός Κατερίνα Σταματικά για την κόρη μου Ανδριάνα


Προς κάθε ενδιαφερόμενο αναφορά από Σταματικά Κατερίνα για Ανδριάνα
Σας παρακαλώ θερμά και ειλικρινά διαδώστε το υπόμνημα μου όπου κρίνει ο καθένας ώστε να σταματήσει η κακοποίηση της Ανδριάνας Κατσαρού άμεσα διότι όλα τα παιδάκια του κόσμου έχουν δικαίωμα στην αγάπη στην ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο
Μόνο η ΑΓΑΠΗ αλλάζει...τον κόσμο!!!!
Μετά από το ρήμα ΑΓΑΠΩ, το ρήμα ΕΛΠΙΖΩ είναι το πιο όμορφο ρήμα στον κόσμο...

Ξέρω πως θα περάσω απ τη Ζωή μοναχά...μια...φορά
Αν λοιπόν θέλω να δείξω καλοσύνη η να ευεργετήσω κάποιον συνάνθρωπο μου,...
πρέπει να το ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ ,να μην αδιαφορήσω και το παραμελήσω,
γιατί δε θα διαβώ ΞΑΝΑ αυτό το μονοπάτι...
ΑΝ ΔΕΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ...ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ????

Να μοιράζεσαι ΣΥΧΝΑ και ΠΟΛΥ...
Να γνωρίζεις ότι έστω και ένα πλάσμα ΑΝΕΠΝΕΥΣΕ πιο εύκολα επειδή ΥΠΗΡΞΕΣ ΕΣΥ!!!!
αυτό σημαίνει ότι ΠΕΤΥΧΕΣ!!!!...

Επιτυχία είναι
Η ΓΝΩΣΗ ότι εξαιτίας σου
ο κόσμος είναι λιγάκι
ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ....

Η ΕΝΟΡΑΣΗ είναι άχρηστη, εκτός κι αν καταλήγει...σε ΔΡΑΣΗ...
Από τη βαθιά ΕΠΙΓΝΩΣΗ της κοινής μας επιθυμίας ν αποφύγουμε τον ΠΟΝΟ,
γεννιέται μια ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ...ν ανακουφίσουμε τους άλλους
από την ΟΔΥΝΗ...

Για ποιο λόγο ζούμε...αν όχι για να κάνουμε ...ο ένας για τον άλλον
τη ΖΩΗ λιγότερο ΔΥΣΚΟΛΗ????

ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΑΠΗ
ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...ΘΑΥΜΑΤΑ....

Όλοι μας έχουμε τη ΔΥΝΑΜΗ να προσφέρουμε ΕΥΤΥΧΙΑ+ΑΓΑΠΗ....
Ένα αυτί που ΑΚΟΥΕΙ
Ένα μάτι που...ΒΛΕΠΕΙ...
Ένα ΑΠΛΩΜΕΝΟ ΧΕΡΙ.....

Το καλύτερο κομμάτι της ζωής ενός ανθρώπου
είναι οι μικρές, ανώνυμες, λησμονημένες πράξεις
της καλοσύνης και της ΑΓΑΠΗΣ

Μια ΖΩΗ γεμάτη ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΛΟΣΥΝΕΣ μπορεί να βαραίνει
περισσότερο από ένα ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ

Καμία καλή πράξη Όσο ΜΙΚΡΗ και να είναι
ΠΟΤΕ δε πάει ΧΑΜΕΝΗ...

Η ΖΩΗ σου δίνει ατέλειωτες ευκαιρίες να δείξεις την ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ...
ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ...ΟΥΤΕ...ΜΙΑ ...!!!!!

Είναι μικρές ασήμαντες καθημερινές χειρονομίες που κάνουν τη Ζωή ανεκτή...
Ένα γλυκό ΧΑΜΟΓΕΛΟ, ένα ΑΓΓΙΓΜΑ, μια ΛΕΞΗ ΚΑΛΟΣΥΝΑΤΗ, μια στοργική τρυφερότητα,
μια καλοσύνη, μια ΦΡΟΝΤΙΔΑ...
ΠΟΤΕ ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ!!!!!

Δε μπορούμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα
μοναχά μικρά
Με ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΑΠΗ...

Η ΕΥΤΥΧΙΑ της ΖΩΗΣ οικοδομείται
με ελάχιστα υλικά...με τις μικρές ευλογιές
ενός φίλιου, ενός χαμόγελου, μιας ευγενικής ματιάς,
μιας εγκάρδιας φιλοφρόνησης
και με τα αναρίθμητα
απειροελάχιστα
των ευχάριστων σκέψεων
και των καλών αισθημάτων...

Τα τρία πράγματα
που λαχταράμε περισσότερο στη ζωή
Η ΕΥΤΥΧΙΑ
Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΓΑΛΗΝΗ
επιτυγχάνονται πάντοτε
ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ
ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ...

ΤΟ αντικείμενο της ΑΓΑΠΗΣ
είναι ανεξάντλητο
Σ αυτή τη μικρή ΛΕΞΗ είναι κρυμμένο το ΚΛΕΙΔΙ
ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΜΑΣ
όσο και η επιβίωση του ΚΟΣΜΟΥ...

Η Καλλιέργεια ενός εντόνου θερμού αισθήματος
για τους άλλους,
αυτόματα φέρνει στο πνεύμα τη ΓΑΛΗΝΗ..
Μας βοηθά να απομακρύνουμε κάθε ΦΟΒΟ και ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ
και μας ΔΙΝΕΙ τη ΔΥΝΑΜΗ
ν αντιμετωπίσουμε κάθε ΕΜΠΟΔΙΟ
Είναι η υπέρτατη ΠΗΓΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ στη ΖΩΗ!!!!

Μια ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΚΑΡΔΙΑ
είναι το αναπόφευκτο αποτέλεσμα
μιας καρδίας που φλέγεται
από...ΑΓΑΠΗ....

Οι καρποί του πνεύματος είναι η ΑΓΑΠΗ ,η ΧΑΡΑ +η ΕΙΡΗΝΗ...

Για να είσαι ΕΥΤΥΧΗΣ ακλούθησε αυτούς τους τρεις κανόνες
Κανόνας πρώτος
ΝΑ ΒΟΗΘΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!!!!
Κανόνας Δεύτερος
ΝΑ ΒΟΗΘΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!!!
Κανόνας τρίτος
ΝΑ ΒΟΗΘΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!!!!

Η ΖΩΗ ενός ανθρώπου ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ
μοναχά αν, αποδίδει αξία στη ζωή των άλλων
Μέσα απ την ΑΓΑΠΗ
Τη ΦΙΛΙΑ
Τη ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
Το ΧΑΜΟΓΕΛΟ
και Τη ΣΥΜΠΟΝΙΑ...

ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΑΓΑΠΗ...ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΩ και...ΑΓΑΠΗ
Μη το ξεχνάτε...και ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ!!!!!!!!

Περιμένω από τον πρωθυπουργό Γεώργιο Παπανδρέου να με καλέσει να του αποδείξω με έγραφα στοιχεία τα λεγόμενα μου για Αρμόδια Όργανα του Κράτους δίνοντας μου το δικαίωμα του τεστ της τριπλής διύλισης του φιλοσόφου Σωκράτη και εφόσον το περάσω να με ακούσει, διότι 100/100 θα περάσω το τεστ του φιλοσόφου Σωκράτη που Σας παρουσιάζω παρακάτω.

Μπορεί η Ακρόπολη να βρίσκεται στον βράχο για χιλιάδες χρόνια αλλά αρκετοί δεν βρίσκουν την ευκαιρία να την επισκευθούν αναρωτιέμαι γιατί!.Μια μέρα εκεί που ο Σωκράτης έκανε τη βόλτα του στην Ακρόπολη, συνάντησε κάποιον γνωστό του, ο οποίος του ανακοίνωσε ότι έχει να του πει κάτι πολύ σημαντικό που άκουσε για κάποιον από τους μαθητές του. Ο Σωκράτης του είπε ότι θα ήθελε, πριν του πει τι είχε ακούσει, να του κάνει το τεστ της “τριπλής διύλισης”.
- “Τριπλή διύλιση;” ρώτησε με απορία.
- Ναι, πριν μου πεις τι άκουσες για το μαθητή μου θα ήθελα να κάτσουμε για ένα λεπτό να φιλτράρουμε αυτό που θέλεις να μου πεις. Το πρώτο φίλτρο είναι αυτό της αλήθειας. Είσαι λοιπόν εντελώς σίγουρος ότι αυτό που πρόκειται να μου πεις είναι αλήθεια;
- Ε….. όχι ακριβώς, απλά το άκουσα όμως και
- Μάλιστα άρα δεν έχεις ιδέα αν αυτό που θέλεις να μου πεις είναι αλήθεια ή ψέματα. Ας δοκιμάσουμε τώρα το δεύτερο φίλτρο αυτό της καλοσύνης. Αυτό που πρόκειται να μου πεις για το μαθητή μου είναι κάτι καλό;
- Καλό; Όχι το αντίθετο μάλλον…
- Άρα, συνέχισε ο Σωκράτης, θέλεις να πεις κάτι κακό για το μαθητή μου αν και δεν είσαι καθόλου σίγουρος ότι είναι αλήθεια.
Ο τύπος έσκυψε το κεφάλι από ντροπή και αμηχανία.
- Παρόλα αυτά, συνέχισε ο Σωκράτης, μπορεί ακόμα να περάσεις το τεστ γιατί υπάρχει και το τρίτο φίλτρο. Το φίλτρο της χρησιμότητας. Είναι αυτό που θέλεις να μου πεις για το μαθητή μου κάτι που μπορεί να μου φανεί χρήσιμο σε κάτι;
- Όχι δε νομίζω…
- Άρα λοιπόν αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό, ούτε χρήσιμο. Γιατί θα πρέπει να το ακούσω;
Ο τύπος έφυγε ντροπιασμένος, έχοντας πάρει ένα καλό μάθημα…
Το παραπάνω περιστατικό δείχνει γιατί ο Σωκράτης ήταν τόσο σπουδαίος φιλόσοφος και έχαιρε τόσο μεγάλης εκτίμησης.

Αξιότιμε Κύριε πρωθυπουργέ είμαι έτοιμος να περάσω το τεστ και Σας δίνω την ευκαιρία σε οιαδήποτε δημόσια εμφάνιση μας από κοινού να με αποδείξετε ότι δεν έχω δίκιο, αλλά δίνοντας με την ευκαιρία να δει όλος ο ελληνικός Λαός το σκάνδαλο πολιτικών γάμων που έστησαν στο Σαντάνσκι Βουλγαρίας για να περνάν αλλοδαπές στην Ελλάδα στο όνομα μου δίχως εγώ .να το γνωρίζω.

Η Ντόρα Μπακογιάννη προς τιμή της, με Ρηματική Διακοίνωση 18-6-2007 στην Βουλγαρία και στον αντίστοιχο Υπουργό Εξωτερικών, ζήτησε πληροφορίες να μάθει πως έγιναν τόσοι πολιτικοί γάμοι στο όνομα μου, όπου απάντησε το Υπουργείο Εξωτερικών της Βουλγαρίας ότι ο γάμος είναι πραγματικός, για να έρθει το έτος 2009 όπου η Εισαγγελία Σαντάνσκι άσκησε ερευνά και προκαταρκτική εξέταση για απάτη και βιομηχανία πολιτικών γάμων στο όνομα μου, όπου κλήθηκαν πολιτικά πρόσωπα να καταθέσουν από Ελλάδα αλλά και Αστυνομικά Όργανα της Τάξης .

Η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα ΜπακογιάννηΠιστοποιητικό από Εισαγγελέα Σαντάνσκι Βουλγαρίας ότι πήραν στο όνομα μου έγγραφα πολίτικου γάμου, δίχως να γίνει ποτέ ο γάμος.
Εγγράφω του δήμου Κερκίνης ότι ποτέ στην ζωή μου δεν ζήτησα να βγάλω άδεια γάμου


Δυο ληξιαρχικές πράξεις πολίτικου γάμου, του Ειδικού Ληξιαρχείου Αθηνών με διαφορετικά πρωτόκολλα και ημερομηνίες στο όνομα μου
Αίτηση της Marietas Dimitrovas Ivanovas στο Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδος, με Υπουργό Εξωτερικών Παπανδρέου Γεώργιο το έτος 2000.Μετάφραση πιστοποιητικού γεννήσεως με εντολή Υπουργού ΕξωτερικώνΜετάφραση Διαβατηρίου με εντολή Υπουργού ΕξωτερικώνΤο Ειδικό Ληξιαρχείο Αθηνών, εκ παραδρομής δήλωσε την πράξη γάμου την οποία το Yυπουργείο Εξωτερικών με εντολή του Yπουργού Παπανδρέου Γεώργιου ,μετέφρασε τα έγγραφα της Marietas Dimitrovas Ivanovas.καθημερινός Σας ακούω που λέτε δεν είμαστε όλοι το ίδιο περιμένω συνάντηση Σας παρουσία του Μάρκου Μπόλαρη Βουλευτή του νομού Σερρών στο ΠΑΣΟΚ που γνωρίζει ένα μέρος της υποθέσεως μου.

Με τιμή & εκτίμηση Χρήστος Α. ΚατσαρόςΛιβαδιά Σιντικής  Σερρών, 15 Οκτώβριου 2009


-->
Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.


Ζητώ την κατανόηση σας!!!  Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

2 σχόλια:

  1. Το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι ότι ενώ ο δήμαρχος Κερκίνης Ιάκωβος Ιακωβίδης μου δίνει βεβαίωση ότι ποτέ δεν έχω βγάλει άδεια γάμου για να συνάψω πολίτικο γάμο, ταυτόχρονα με έχει οικογενειακή μερίδα στην οποία θα γίνει σεισμός στην Ελλάδα όταν ακουστεί με ποια με έχει πανδρεμένο, όπου ζητώ την διαγραφή της και απαντάει αόριστα ότι δεν μπορεί να την διαγράψει, αυτά δεν συμβαίνουν ούτε σε Τριτοκοσμικές Χώρες της Αφρικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η απάντηση του Δήμαρχου κερκίνης κ.Ιάκωβου Ιακωβίδη από 11-1-2010

    Με θέμα διαγραφή συζύγου από το δημοτολόγιο με αριθμό πρωτοκόλλου 4/ 11-1-2010 σε απάντηση της με αρ. πρωτ. 4/1-1-2010 αιτήσεως μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή