Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

The marriage of Prince Williamwith Kate Middleton - Ο γάμος του πρίγκιπα Γουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον


The Duke and Duchess of Cambridge wave to the crowds from the balcony of Buckingham Palace following their wedding at Westminster Abbey, 29 April 2011.

Κυματίζει στα πλήθη

Ο Δούκας και η Δούκισσα του κύματος Καίμπριτζ για να τα πλήθη από το μπαλκόνι του Ανακτόρου του Μπάκιγχαμ μετά το γάμο τους στο Αβαείο του Γουέστμινστερ, 29 Απριλίου 2011.



Η άφιξη του πρίγκιπα William συνοδεύτηκε με πολλή αμηχανία και χαμογέλα από τον αδελφό του, πρίγκιπα Χάρι.
Η Kate Middleton συνοδευομένη από τον πατερά της Michael έφτασε στο Αβαείο του Westminster. Το νυφικό με μεγάλη ουρά ήταν σχεδιασμένο από τη Saran Burton, σχεδιάστρια του Alexander McQueen. Το όνειρο ζωής της Κέιτ Μίντλετον έγινε πραγματικότητα.
Η Πίπα Μιντλετον, ξαδέρφη της Κέιτ, ξεχώρισε με το αποκαλυπτικό φόρεμα της

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=148749001858001&set=a.148748981858003.34593.100001687050983&type=1&theaterκαι το τσαχπινικο πρόσωπο που παραπεμπτει στο όνομα της.

Δείτε βίντεο με τα καλυτέρα στιγμιότυπα από το γάμο William – Kate Middleton.

Kate Middleton's Wedding Dress Revealed - The Royal Wedding - BBC
Μετάφραση από Αγγλικά σε Ελληνικά
Νυφικό Kate Middleton-Αποκαλύπτεται - The RoyalΓάμος -- BBC
Kate Middleton arrives at Westminster Abbey wearing an ivory and lace gown designed by Sarah Burton at Alexander McQueen.
Μετάφραση από Αγγλικά σε Ελληνικά
Kate Middleton φτάνει στο Αβαείο του Γουέστμινστερ φορώντας ένα φόρεμα από ελεφαντόδοντο και το δαντελωτό σχεδιασμένους από την Sarah Burton στο Alexander McQueen.





Δείτε βίντεο με το πρώτο φιλί στο γάμο Γουίλιαμ _ Κέιτ μπροστά σε δισεκατομμύρια τηλεθεατές.


Βασιλικός γάμος Γουίλιαμ _ Κέιτ, ένα μοντέρνο παραμύθι, του οποίου – όπως και να το κάνουμε – η εικόνα μαγνητίζει. Αλίμονο στους κοινούς θνητούς…

Δείτε σκηνές από την ταινία για το γάμο Γουίλιαμ – Κέιτ και γιατί η άτακτη Πίπα Μίντλετον φοβίζει το παλάτι.

Η Πίπα της Κέιτ απείλησε να σοκάρει το παλάτι στο γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ με την Κέιτ.
Τι φοβηθήκαν οι γαλαζοαίματοι;
Λίγο πριν το γάμο Γουίλιαμ – Κέιτ στο Λονδίνο, αναστάτωση στο παλάτι είχε προκαλέσει η μικρότερη, πυκνοφρύδα αδελφή της νύφης, Πίπα Μίντλετον, καθώς από ό, τι ακούστηκε στους παρά-βασιλικούς κύκλους, είναι κάπως ποιο τσαχπίνα. Το μαρτυράει άλλωστε το τραγανό μουτράκι και το τσαχπίνικο ονοματάκι της.
Η Pippa Middleton σκέφτηκε ότι ναι μεν βασιλικός γάμος, αλλά και γάμος της αδελφής της δε, μιας νεαρότατης αγγλίδας με αδυναμία στο κλάμπινγκ, τουλάχιστον πριν την βάλει σε απρόθυμα καλούπια το πρωτόκολλο. Όποτε, τι πιο φυσιολογικό από το να θέλει η αρχιπαράνυφος να οργανώσει ένα πάρτυ λίγο πιο αρμόζον ηλιακά στο ζεύγος, ένα πάρτυ που δεν θα είναι εντελώς ξενέρωτο.
Η Pippa Middleton λοιπόν, που είναι και διοργανώτρια events και άρα το κατέχει το άθλημα, πηρέ δεκαπενθήμερη άδεια από τη δουλεία της ( από τον εαυτό της δηλαδή), για να κανονίσει τα πάντα.
Μια και πρόκειται για γυναίκα του γλεντιού, αποφάσισε να κάνει κάτι πιο μοντέρνο, διακοσμώντας την αίθουσα του θρόνου με γκλίτερ ντισκομπάλες και σχεδιάζοντας με κάθε λεπτομέρεια ένα ντίσκο μπρέκφασε με 300 προσκεκλημένους ( τους κοντινούς φίλους του ζεύγους) για την επομένη μέρα.
Το Μπάκινγκαμ, όπως είναι φυσικό, δεν είχε ενθουσιαστεί με την ιδέα, όπως δεν ενθουσιάστηκε και με την κίνηση των γονιών της Kate Middleton να διοργανώσουν ένα << παραδοσιακό αγγλικό street party>>, στο όποιο θα πωλούν σουβενίρ και παραφερνάλια του γάμου. Ε, άμα δεν είσαι αριστοκρατικής καταγωγής, και από τη μύγα ξύγγι βγάζεις.



 

 

The Royal Wedding Ceremony at Westminster Abbey http://youtu.be/53UaRWI1Vh4 1:10:51


The Royal Wedding Ceremony of Prince William and Catherine Middleton at Westminster Abbey on April 29, 2011

Μετάφραση από Αγγλικά σε Ελληνικά

Η Βασιλική γαμήλια τελετή του William Prince και την Catherine Middleton στο Αβαείο του Γουέστμινστερ στις 29 Απριλίου, 2011






The Royal Wedding Ceremony at Westminster Abbey


Μετάφραση από Αγγλικά σε Ελληνικά

Η Βασιλική γαμήλια τελετή στο αβαείο του Γουέστμινστερ
The Royal Wedding Ceremony of Prince William and Catherine Middleton at Westminster Abbey on April 29, 2011
Η Βασιλική γαμήλια τελετή του William Prince και την Catherine Middleton στο Αβαείο του Γουέστμινστερ στις 29 Απριλίου, 2011

The Royal Wedding Ceremony at Westminster Abbey http://youtu.be/53UaRWI1Vh4 1:10:51







The Wedding of Prince William and Catherine Middleton
Μετάφραση από Αγγλικά σε Ελληνικά
Ο Γάμος του William Prince και Catherine Middleton
Όλος ο βασιλικός γάμος

The Wedding of Prince William and Catherine Middleton

 http://youtu.be/schQZY3QjCw 3:37:51