Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Κυκλοφόρησε το καινούργιο μυθιστόρημα της Ηλιάνας Βολονάκη με τίτλο: «Λευκά περιστέρια» 8/12/2011


Μπορεί η αγάπη να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο; Πόσο μακριά μπορεί να φθάσει ένας φίλος; Τι κερδίζει στο τέλος. Ο έρωτας ή η αυτοθυσία; Μια γυναίκα αντιμέτωπη με μια δύσκολη αρρώστια καλείται να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα στην προσπάθειά της να βρει επιτέλους την ευτυχία, τόσο για τον εαυτό της όσο και για εκείνους που αγαπά. Στο μεταξύ, οι γύρω της κρύβουν ο καθένας τη δική του ιστορία και τα δικά του όνειρα. Κάποιοι θα πετάξουν με τα φτερά των ονείρων τους, και κάποιοι θα γίνουν Λευκά Περιστέρια.
Εκδόσεις Κήπος, Λευκά περιστέρια.
Σχετικά με το βιβλίο της Ηλιάνας Βολονάκη μπορείτε να κάνετε παραγγελίες σε βιβλιοπωλεία και απευθείας από τον εκδοτικό οίκο στο τηλ.  2310226166      




Ποια είναι η συγγραφέας:
Η Ηλιάνα Βολονάκη γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει σπουδάσει στέλεχος Τραπεζικών Υπηρεσιών, και έκανε τις πρώτες της συγγραφικές της απόπειρες στις κόλλες των οικονομικών της βιβλίων!
Ασχολείται, δε, με τη ζωγραφική έχοντας εκθέσεις στο ενεργητικό της, ενώ γράφει στον τοπικό τύπο της Πάτρας και ταξιδεύει συχνά.


Διαβάστε κι αυτά, είναι σχετικά:
Σχετικοί Δικτυακοί Τόποι: 


Από Chris Sintiki 

 Κυκλοφόρησε το καινούργιο μυθιστόρημα της Ηλιάνας Βολονάκη με τίτλο: «Λευκά περιστέρια» 8/12/2011

από Chris Sintiki την Κυριακή, 11 Δεκέμβριος 2011 στις 5:03 μ.μ.
http://www.facebook.com/note.php?note_id=307402702615155

Η συγγραφέας με προφίλ στο Face book! 



Σχετικά με το βιβλίο , λευκά περιστέρια, μόλις κυκλοφόρησε. Από Δευτέρα σε ολα τα βιβλιοπωλεία. Τώρα, όσοι θέλετε μπορείτε να τηλεφωνήσετε απευθείας από τον εκδοτικό οίκο στο τηλ  2310226166      . Εκδόσεις κήπος!