Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Κυριακή 15/05/2011 6-8 «Ό,τι προκύψει» με τις Δ. Λιάνη-Παπανδρέου και Ε. Βανταράκη

Διττέ ολόκληρη την σημερινή 15/5/11 εκπομπή σε 12 μέρη στο YouTube  στο κανάλι Chris391970 http://www.youtube.com/user/chris391970?feature=mhee




Με καλεσμένο στο Radio zougla.gr τον πολύ μάγειρα από τα Ανώγεια Κρήτης Ηλία Σκουλά
 ,  Συγγραφέα, αρθρογράφο, Spiritual Chef όπως τον αποκαλούν οι εργοδότες του στα εστιατόρια που εργάζεται, Editor in Chief στο Nistikoarkoudi.gr, έχει αφιερώσει όλη του την ενέργεια στο... Food and Soul.
Αλλά και ειδήσεις παγκόσμιας εξελίξεων οι οποίες έχουν φτάσει στο φεγγάρι σήμερα 15 Μαΐου 2011  

Κυριακή 15/05/2011  «Ό,τι προκύψει» με τις Δ. Λιάνη-Παπανδρέου και Ε. Βανταράκη (Μέρος 1ο) 

Με καλεσμένο στο Radio zougla τον Πολυμάγειρα Ηλίας Σκουλάς http://youtu.be/YApjW4CXaIg




Τηλεφωνική παρέμβαση Σταμάτη Κραουνάκη στο Radio zougla.gr  Κυριακή 15/05/2011  «Ό,τι προκύψει» με τις Δ. Λιάνη-Παπανδρέου και Ε. Βανταράκη


Ο Αντώνης Σαμαράς δεν εκφράζει ΝΔ από  Σταμάτη Κραουνάκη 
Ο Σταμάτης Κραουνάκης είναι Έλληναςμουσικοσυνθέτης, στιχουργός, ερμηνευτής, παραγωγός και συγγραφέας. Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος πολιτικών επιστημών της Παντείου.

Κυριακή 15/05/2011  «Ό,τι προκύψει» με τις Δ. Λιάνη-Παπανδρέου και Ε. Βανταράκη (Μέρος 2ο) 

Ο Αντώνης Σαμαράς δεν εκφράζει ΝΔ από  Σ. Κραουνάκη http://youtu.be/C7NgosRnxTM

Και το ΠΑΣΟΚ δεν εκφράζει το ΠΑΣΟΚ από Δήμητρα Λιανή Παπανδρέου



Συνεχεία εκπομπής με Ηλία Σκουλά, Πάνο Πικραμένο και το τραγούδι του Σταμάτη Κραουνάκη Κόκκινα Γυαλιά - Όταν έρχονται οι φίλοι μου SONY BMG

Κυριακή 15/05/2011  «Ό,τι προκύψει» με τις Δ. Λιάνη-Παπανδρέου και Ε. Βανταράκη (Μέρος 3ο) 

Κόκκινα Γυαλιά - Όταν έρχονται οι φίλοι μου SONY http://youtu.be/6CgegrnBGEY 




Δημόσια δηλώνει η Ειρήνη Βανταράκη ότι αναζητά έναν άνδρα που να τα φτιάχνει όλα αυτός, μέχρι και στην κουζίνα να μην πηγαίνει καθόλου η Ειρήνη μας …. 
Κυριακή 15/05/2011  «Ό,τι προκύψει» με τις Δ. Λιάνη-Παπανδρέου και Ε. Βανταράκη (Μέρος 4ο) 



Με καλεσμένο στο Radio zougla τον Πολυμάγειρα Η. Σκουλάς Β


Αναζητά άνδρα που να φτιάχνει τα πάντα http://youtu.be/mrgJ7y-YM0A 



Τι είναι Σοσιαλισμός σήμερα; Ρωτά η Δ. Λιανή Παπανδρέου και τη 
εκπροσωπούν;
Έχουν μπερδέψει τα σώβρακα με τα ….λέει η φίλη μου Δήμητρα Λιανή Παπανδρέου δεν μπορεί να χρησιμοποιούν αυτούς τους όρους..καλυτέρα να χρησιμοποιούν τον ορό κατσαρολισμό που λέει ο μάγειρας και συμφωνεί απόλυτα η Δήμητρα



Σοσιαλιστικό κερασάκι είναι λίγο κάπως ακούγεται κουλουβάχατα …Ο Σοσιαλισμός δεν έχει την μορφή του Σοσιαλισμού που ξέραμε και όλοι έχουν μπερδευτεί παρά πολύ από και θα πρέπει να αναπροσαρμόσουμε τους όρους:
Τι είναι Σοσιαλισμός σήμερα; Ρωτά η Δ. Λιανή Παπανδρέου και τη εκπροσωπούν; Όταν λένε ότι είναι Σοσιαλιστικό Κόμμα; ……………….δεν υπάρχουν ποια ιδεολογίες ας μας πουν τη εκπροσωπούνε ο κόσμος εξαγριώνεται με τον Σοσιαλισμό θα βγουν στους δρόμους 10.000.000 έλληνες όπως τον Μάιο του 1968 στην Γάλλια ……..
Σε τηλεφωνική επικοινωνία με Πάνο Πικραμένο όπου τον ρωτά ρητά η Δ. Λιανή Παπανδρέου εάν μπορεί να σηκώσει όλο αυτό το βάρος ακόμα ο Γιώργος Παπανδρέου το πολίτικο ….όπου ο Πάνος πικραμένος απάντα δεν μπορεί να ξέρουμε τι έχει ακριβώς στο μυαλό του ο Γιώργος Παπανδρέου, και εάν αληθεύουν αυτά που δήλωσε ο Στρος Καν στην συνέντευξη που προέβαλε ο Λάκης ο Λαζόπουλος το ότι δηλαδή εδώ και δυο χρόνια σχεδίαζε να βάλει την Ελλάδα στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ίσως και να μην δέχεται και τόσες πιέσεις όσες φανταζόμαστε .. αν αυτό είναι μια πορεία που την ήθελε ο ίδιος που για λογούς που πιθανών ο ίδιος θα ξέρει .. απαντά η ειρήνη ότι σαν τιμωρία μοιάζει αυτό που έπαθε σήμερα για κάτι που έκανε ίσως …αυτές είναι θεωρίες συνομωσίας που θα βγουν σίγουρα και θα τις ακούσουμε δηλαδή …πιθανών να ισχύει το όλα εδώ πληρώνονται από την Δήμητρα Λιανή Παπανδρέου…


Κυριακή 15/05/2011  «Ό,τι προκύψει» με τις Δ. Λιάνη-Παπανδρέου και Ε. Βανταράκη (Μέρος 5ο) 

Τι είναι Σοσιαλισμός σήμερα; Ρωτά η Δ. Λιανή Παπανδρέου http://youtu.be/jhGX1ydy7hc


Ο Ηλίας Σκουλάς για τα βότανα Χρηστού Α. Κατσαρού
 Για το μήνυμα του Chris Sintiki στο Tsat του Radio zougla.gr σχολιάζει μαζί με την Δήμητρα και Ειρήνη το παρακάτω μήνυμα στο Tsat:
Ηλία έχω 300 διαφορετικά βότανα που αναφέρει ο Ιπποκράτης στα αρχαία κείμενα του στον κήπο μου, σε περιμένω να τα πούμε και από κοντά .. Χρήστος Α. Κατσαρός, Λιβαδιά Σιντικής Σερρών  

Κήπος ,οικεία ,λαχανόκηπος 1 http://youtu.be/UUy2Nebhozw




Ο κήπος & Οικία Χρήστος Α. Κατσαρός 13 Απριλίου 2010





ΚΗΠΟΣ ΟΙΚΙΑ ΤΡΑΒΗΓΜΑ ΑΠΟ ΜΠΑΛΚΟΝΗ




Κυριακή 15/05/2011  «Ό,τι προκύψει» με τις Δ. Λιάνη-Παπανδρέου και Ε. Βανταράκη (Μέρος 6ο) 

Ο Ηλίας Σκουλάς για τα βότανα Χρηστού Α. Κατσαρού http://youtu.be/SObhju_dN2M 



Καλεσμένος ο Συγγραφέας Δημήτρης Στεφανάκης για την παρουσίαση του βιβλίου του μέρες Αλεξανδρείας που κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 2007 στην Ελλάδα με λαμπρή πορεία, και έγινε αλλαγή έκδοτη για πρώτη φορά στις εκδόσεις Ψυχογιού  επίκαιρο σε όλο τον Αραβικό κόσμο αλλά και την Ευρώπη ….

Και τηλεφωνική συνομιλία με  τον αξιότιμο Κριτικό Μανώλη Κονταρό στο Radio zougla.gr και στην εκπομπή Δήμητρας και Ειρήνης για το δημοσίευμα που έγραψαν στην Κρήτη 13 Μαΐου 2011 ότι κήδεψαν τον Μανώλη Κονταρό, παρόμοιας ιστορία με του Μαρούδα του Υπουργού παλιά…. ο Μανώλης δηλώνει ότι είναι καλά και τον ακούν όλοι οι Κριτικοί και φίλοι από όλη την Ελλάδα ότι είναι ζωντανός, και οφείλουν να ζητήσουν άμεσα συγγνώμη αυτοί που έγραψαν αυτά… και ο σάλος που έγινε στα Sait σε όλη την Κρήτη, είμαι ζωντανός όλα καλά από Μανώλη Κονταρό…

Κυριακή 15/05/2011  «Ό,τι προκύψει» με τις Δ. Λιάνη-Παπανδρέου και Ε. Βανταράκη (Μέρος 7ο) 

Μανώλης Κονταρός δεν κηδεύτηκα ακόμη ζω είμαι εδώ! http://youtu.be/4ksGG-rAlBU



Η οικονομική κρίση δεν άφησε ανέγγιχτο ούτε τον χώρο του βιβλίου και ο Μάιος θορύβησε τους εκδότες. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι βιβλία δεν πωλουνται. Το αντίθετο. Η Παράγωγη παραμένει αρκετά μεγάλη και υπάρχουν πολλά βιβλία που γίνονται οι ατμομηχανές της για πολύ μεγάλα νούμερα ..
Λ.χ. το νέο μυθιστόρημα Λένας Μαντά, το τελευταίο τσιγάρο (ψυχογιός) 60.000 αντίτυπα.

 Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου 23 Απριλίου http://christos-katsaros.b
logspot.com/2011/04/23.html 
Με το σύνθημα «Ένα τριαντάφυλλο για την αγάπη, ένα βιβλίο για πάντα», ο άνδρας θα χαρίσει στην αγαπημένη του ένα τριαντάφυλλο κι αυτή θα του το ανταποδώσει με ένα βιβλίο.

.


Κυριακή 15/05/2011  «Ό,τι προκύψει» με τις Δ. Λιάνη-Παπανδρέου και Ε. Βανταράκη (Μέρος 8ο) 

Για την πολιτιστική κρίση που υπάρχει στα βιβλία (Α) http://youtu.be/YiQl_acTn3c



Κυριακή 15/05/2011  «Ό,τι προκύψει» με τις Δ. Λιάνη-Παπανδρέου και Ε. Βανταράκη (Μέρος 9ο) 

Για την πολιτιστική κρίση που υπάρχει στα βιβλία (Β) http://youtu.be/V2MsEHC790k 




Τι θα έγραφε ο ιστορικός του μέλλοντος από συγγραφέα Δημήτρη Στεφανάκη ...και βλέπει πάντα να υπάρχει Λεωνίδας οι οποίοι κρύβονται ......και ο άδειος ντενεκές κάνουν περισσότερο θορυβώ .....σε μια παρά πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με Δήμητρα και Ειρήνη.

Κυριακή 15/05/2011  «Ό,τι προκύψει» με τις Δ. Λιάνη-Παπανδρέου και Ε. Βανταράκη (Μέρος 10ο) 

Για την πολιτιστική κρίση που υπάρχει στα βιβλία (Γ) http://youtu.be/tTSLumxMUj4 




15 Μάιος 2011 ... mantolina crete 300x221 Κρήτη: Συναυλία ορχήστρας στο Ηράκλειο οδεύει προς ρεκόρ Γκίνες. Τετρακόσια μαντολίνα είναι έτοιμα να “κουρδιστούν” για τη συναυλία της μεγαλύτερης ορχήστρας με, τι άλλο, μαντολίνα που θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο στις 13 Ιουλίου, στη Πλατεία Ελευθερίας.
Στη φαντασμαγορική, όπως αναμένεται συναυλία, τα 400 μαντολίνα θα προσπαθήσουν να συντονιστούν όλα μαζί για να αποδώσουν τις μελωδίες από το “Κρητικό Πεντοζάλι” και την “Ωδή στη Χαρά” από την 9η Συμφωνία του Μπετόβεν.
Στόχος αυτής της πρωτότυπης συναυλίας είναι σύμφωνα με τους διοργανωτές και εμπνευστές της ιδέας, να δείξουν πόσο έχει εδραιωθεί το μαντολίνο στη Κρήτη, έτσι ώστε στα επόμενα χρόνια να γεννηθεί ένας νέος θεσμός στο Ηράκλειο, ένα διεθνές φεστιβάλ μαντολίνων απ’ όλο τον κόσμο”. 


Πλατεία Ελευθερίας
Ηράκλειο 71202, Ελλάς



Ελισάβετ Τσάπου

Στην δημοσιογραφική επιμέλεια του Radio zougla.gr «Ό,τι προκύψει»  η Ελισάβετ Τσάπου. 

Κυριακή 15/05/2011  «Ό,τι προκύψει» με τις Δ. Λιάνη-Παπανδρέου και Ε. Βανταράκη (Μέρος 11ο) 

300 Μαντολίνα στο Ηράκλειο Κρήτης 13/7/11 - Ελισάβετ Τσάπου http://youtu.be/A3SJUsLgtVo






Κυριακή 15/05/2011  «Ό,τι προκύψει» με τις Δ. Λιάνη-Παπανδρέου και Ε. Βανταράκη (Μέρος 12ο) 

Τέλος εκπομπής 15/5/2011 στο Radio zougla.gr «Ό,τι προκύψει» http://youtu.be/54y7aDI7K4w