Τρίτη, 2 Ιουνίου 2009

Να προσέχεις ………….. ΟΤΑΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΠΟΥΘΕΝΑ….ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΑΚΡΥΑ


Να προσέχεις ………….. ΟΤΑΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΠΟΥΘΕΝΑ….ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΑΚΡΥΑ
Κάποτε ήταν μια κοπέλα τυφλή Marietta Dimitrova Ivanova. Μισούσε τον εαυτό της που ήταν τυφλή. Μισούσε τον καθένα, εκτός από τον αγαπημένο της Χρήστο Κατσαρό του Ανδρέα. Αυτός ήταν πάντα εκεί γι? αυτήν. Την αγαπούσε πολύ και ήταν πάντα δίπλα της. Του είχε πει ότι αν μπορούσε να δει τον κόσμο, τότε θα τον παντρευόταν! Μια μέρα ο Χρήστος της δώρισε δύο μάτια και τότε μπόρεσε να δει τον κόσμο που τόσο πολύ ήθελε? Είδε και τον αγαπημένο της? Εκείνος την ρώτησε γεμάτος χαρά «τώρα που μπορείς να δεις τον κόσμο, θα με παντρευτείς;» Η Marietta όμως έκπληκτη είδε ότι ο αγαπημένος της Χρήστος ήταν κι αυτός τυφλός και σοκαρισμένη από αυτό, αρνήθηκε να τον παντρευτεί και έφυγε μαζί με την κόρη τους Ανδριάνα. Ο Χρήστος Κατσαρός όταν έφυγε η Marietta δακρυσμένος και με πόνο. Αργότερα της έστειλε ένα γράμμα?
”Απλά σε παρακαλώ, να προσέχεις τα μάτια μου!”
Χρήστος Κατσαρός

Πιστοποιητικό Εισαγγελίας ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ Βουλγαρίας ότι η κυρία Μαριέττα Ιβανοβα πηρέ ανακριβές έγγραφο Πολίτικου Γάμου στο όνομα μου από 30-12-1999, δίχως να τελεστεί ουδέποτε πράξη Γάμου και διώκεται ΠοινικάΜετάφραση έγγραφου Εισαγγελίας ΣΑΝΤΑΝΣΚΙΗ Εισαγγελία Σόφιας βεβαιώνει το γνήσιο υπογραφήςΒεβαίωση Πρεσβείας Ελλάδος στην Σόφια Βουλγαρίας για την μετάφραση του Πιστοποιητικού Εισαγγελέως ΣΑΝΤΑΝΣΚΙΠρωτότυπο έγγραφο Εισαγγελέως ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ που μεταφραστικέAPOSTILLEΒεβαίωση Ληξιάρχου του δήμου Κερκίνης ότι ουδέποτε έχω καταθέσει αίτηση για άδεια Πολίτικου Γάμου:


1 σχόλιο:

  1. Δεν μένει καιρός στην ιστορία για να είναι δίκαιη. Δουλειά της είναι, αφού είναι μεροληπτική, να αναφέρει τις επιτυχίες, όμως πολύ σπάνια την ηθική τους αξία. Έχει τα μάτια της στυλωμένα στους νικητές κι αφήνει στη σκιά τους αφανισμένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή